.

جزئیات خبر

26 قدم به جلو، نشست خبری معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر با اصحاب رسانه برگزار گردید

اداره ارتباطات
2241
1398/10/09
26 قدم به جلو، نشست خبری معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر با اصحاب رسانه برگزار گردید

به همت معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر 26 اقدام جدید خدماتی برای رفاه هرچه بیشتر شهروندان ملایری اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری ملایر مجتبی داوری معاون خدمات شهری شهرداری ملایر  در نشست خبری اصحاب رسانه  ضمن اعلام این خبر، به تشریح این اقدامات پرداخت و با تقدیر و تشکر از حضور اصحاب رسانه، در ابتدای سخنان خود گفت: دستورالعمل تشکیل کمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداریها  در شهرداری ملایر تهیه و تدوین شده که  بیشتر به بحث آلایندگی و ایجاد مزاحمت مشاغل در صنوف مختلف می پردازد و نتایج حاصل از جلسات مختلف آن، برای شهروندان و مدیران شهری بسیار رضایت بخش می باشد.

وی در ادامه گفت: 25 شغل در سطح کشور شناسایی شده که نباید در سطح شهر فعالیت کنند و تشکیل کمیسیون بند 20 که امسال برای اولین بار در شهرداری ملایر به مرحله اجرا درآمده به بررسی این مشاغل و رفع مزاحمت آنها می پردازد که در ملایر همزمان با شهرداری تهران و برخی از کلانشهرها اجرایی شد و ترتیب آن به این نحو است که مشاغل مزاحم و آلاینده پس از شناسایی (که از طریق کارشناسان شهرداری و یا از طریق شکایتهای مردمی شناسایی می شوند) به کمیسیون بند 20 فراخوان شده و این کمیسیون پس از بررسی و تشخیص،  تمهیداتی را اتخاذ می کند که مزاحمت را رفع نمایند و در نهایت برای ایشان رأی صادر می کند که شامل جرایم غیر نقدی می باشد و به طور جدی از مزاحمت ایشان جلوگیری به عمل می آید.

  معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر در بحث سد معبر و در پاسخ خبرنگارانی که در مورد دست فروشان و پرنده فروشان نزدیک بازار روز که مرغ و خروس زنده می فروشند و دست فروشان سایر معابرِ شهر و فروشندگان گوشیهای دزدی و دست دوم که بساط و سد معبر می کنند پرسشهایی را مطرح کردند گفت: رسیدگیِ قانونی به هر نوع سد معبر تا جایی ادامه دارد که یا سد معبر به طور قطعی جمع آوری شود، یا شغل ایشان عوض شود و یا مغازه تعطیل شود که در این روش سد معبر کننده می تواند حتی به دیوان عدالت اداری از طرق قانونی شکایت کند اما به دلیل  ارائه مستندات قوی، تاکنون آراء صادر شده ی این دیوان به نفع شهرداری بوده است.

داوری در ادامه ی جلسه، 26 اقدام جدید معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر را با عناوین ذیل تشریح کرد:

1- تهیه و تدوین دستورالعمل تشکیل کمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداریها  در شهرداری ملایر.

2- اجرای دستورالعمل کمیسیون بند 20 برای اولین بار در سطح شهر ملایر به منظور کاهش مزاحمتها و آلایندگی مشاغل.

3- اجرای طرح نظافت عصرگاهی معابر فرعی سطح شهر برای اولین بار با استفاده از ظرفیت موجود و بدون کوچکترین هزینه بر اساس برنامه زمانی و اجرایی مشخص.

4- بهبود وضعیت مدیریت ماشین آلات خدمات شهری از طریق واگذاری ماشین آلات مکانیزه جمع آوری پسماند به بخش خصوصی به صورت استیجاری و با نظر کارشناس رسمی دادگستری برای اولین بار در شهرداری به گونه ای که علاوه بر واریز اجاره بها به حساب شهرداری، تعمیر ماشین آلات مذکور نیز به عهده پیمانکار نهاده شد.(در قراردادهای سابق کلیه ماشین آلات به صورت رایگان در اختیار پیمانکار بوده و تعمیرات آنها نیز به عهده شهرداری بود و حتی حقوق و مزایای راننده های این ماشین آلات نیز از طریق شهرداری پرداخت می شد).

5- متوقف نمودن تعداد 4 دستگاه ماشین مکانیزه حمل زباله برای اولین بار که به صورت مستمر در اختیار پیمانکار تنظیف بود با شناختی که از نوع کار و حجم پسماندهای تولیدی شهر به دست آمد.

6- اصلاح سیستم جریان شیرابه در کلیه ماشین آلات حمل پسماند برای اولین بار.

7- راه اندازی اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری برای اولین بار با ادغام واحدهای «ساماندهی صنایع و مشاغل شهر» ، «سد معبر» و «پیگیری تخلفات ساختمانی» به منظور تقویت بخش نظارت بر امور جاری شهر در حوزه خدمات شهری.

8- تهیه و تدوین نظام پذیرش و بررسی پیشنهادات در شهرداری ملایر برای اولین بار. (در حال حاضر این دستورالعمل مورد اجرا می باشد.)

9- اجرای طرح ساماندهی وضعیت سد معبر بازار روز میوه و تره بار و خیابان شهید صفر خانیان و اجرای طرح ساماندهی وضعیت سد معبر خیابانهای شهید وفایی ، شهید مصطفی خمینی ، شهید طلوعی ، بلوار نبوت و خیابان شهدا .

10-  ساماندهی وضعیت گاراژ شهروند در خیابان شهید وفایی و هدایت دستفروشان مستقر در میدان عارف  و سایر معابر هسته مرکزی شهر به درون گاراژ موصوف.

11-  ساماندهی وضعیت بازار روز میوه و تره بار در میدان عارف و هدایت چرخهای طوافی مستقر در میدان، به درون بازار روز .

12- اجرای طرح ساماندهی بازارچه قدس و بازار سنتی و رفع هرگونه سد معبر به منظور بهبود ایمنی اماکن فوق در هنگام حریق و حوادث احتمالی و همزمان حذف 2 دستگاه کانکس که دهها سال در محل مستقر بودند (ورودی بازارچه قدس و جلو اداره پست).

13- استفاده از ظرفیت بخش خصوصی جهت رفت و روب مکانیزه بلوارهای سطح شهر به منظور کاهش خطرات و حوادث جاده ای برای کارگران خدمات شهری و بهبود کیفیت نظافت.

14- راه اندازی سیستم مکانیزه مانیتورینگ ناوگان حمل و نقل زباله با نصب GPS بر روی آنها.

15-  تغییر شیوه مدیریت تأسیسات برقی پارکها و بوستانها و با هدف بهبود وضعیت روشنایی پارکها و بوستانهای سطح شهر و کاهش هزینه های مصرف.

16-  ارائه پیشنهاد و تصویب نهایی بهای خدمات نگهداری فضای سبز برای اولین بار در شهرداری به منظور تقویت بنیه مالی سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهری.

17- پیشنهاد و کاشتن 100 نهال از یک گونه  ی درختی  با نام «پالونیا فورتی» در جاهای مختلف شهر به منظور بررسی جایگزینی این گونه، به جای درخت چنار در پارکها و بوستانها و برخی معابر شهر.

18- راهبری پروژه طرح جامع پسماند ناحیه جنوبی استان همدان.

19- تهیه و تدوین دستورالعمل اجرایی طرح تفکیک پسماندها در مبدأ وتدوین قرارداد و شرح خدمات آن.

20-  اجرای طرح تفکیک از مبدأ برای اولین بار در سطح شهر ملایر.

21- اجرای طرح زنده گیری سگهای بدون صاحب در سطح شهر ملایر برای اولین بار.

22- افزایش ظرفیت ایستگاه انتقال پسماند در تپه گلوشجرد.

23- اجرای برنامه های متنوع آموزشی برای کارشناسان، مسؤولین، کارگران و رانندگان در حوزه معاونت خدمات شهری برای اولین بار.

24- ساماندهی وضعیت محل دفع و پردازش پسماند شهر ملایر.

25- واکسیناسیون پرسنل خدمات شهری علیه بیماری هپاتیت در سه دوره متوالی برای اولین بار.

26- شستشوی مکانیزه جداول و مخازن پسماند.

 

معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر درپایان ضمن تشکر از همکاری اصحاب رسانه ابراز امیدواری کرد با درج خبر این این اقدامات و خدمات، قدمی هر چند کوچک در جهت رضایتمندی و رفاه حال شهروندان برداشته شود.